A csatlakozók száma évről-évre nő

A csatlakozók száma évről-évre nő

Tisztelt Múzeumvezető / Galériavezető / Művésznő / Művész Úr!

Ezúton kérjük fel, hogy intézményében 2018. októberében szervezett festészeti kiállítással csatlakozzon a Magyar Festészet Napja rendezvénysorozathoz!
A Magyar Festészet Napja Alapítvány szándéka, hogy erősítse a köztudatban a magyar festészet jelentőségét, a festmények művészeti színvonalából és egyediségéből adódó értékek elismertetését, és kivívja a kortárs magyar festők és alkotásaik iránti tiszteletet. Programjainkon a társművészetek is jelen vannak, koncertek, irodalmi műsorok, művészeti kerekasztal beszélgetés és számos előadás színesíti a festészet ünnepét ilyen jellegű képzőművészeti eseményeit is várjuk!

Kérjük, nyilvánítsák ki a sajtóban és egyéb médiumokban, hogy a Magyar Festészet Napjához kapcsolódó rendezvényt tartanak októberben!
Töltsék ki a lent megtalálható regisztrációs lapot, amely alapján az Önök rendezvénye csatlakozik a Magyar Festészet Napja országos rendezvény-sorozathoz, így megjelenik nyomtatott kiadványainkban, weboldalunkon, és a Magyar Festészet Napja teljes kommunikációjában.
A határidő után jelentkező kiállítóhelyeket a MFN honlapján jelentetjük meg.

A csatlakozás határideje: 2018. szeptember 14. 24,00 óra.

Csatlakozás itt!