Erdei Éva Galéria

rejtVinczeA

Kiál­lí­tás címe: “Szabadság”
Kiál­lító művé­sz: Vincze Angéla festőművész
Meg­nyitja: Bráda Tibor Munkácsy-díjas festőművész

Közreműködők:
Csernus Csilla ének

Kiál­lí­tás rövid leírása:
Vincze Angéla festményein az igazi szabadság megtapasztalását fedezhetjük fel: bírni a legfontosabb dolgot a világon, anélkül hogy birtokolnánk.
“Azt vonzod magadhoz, ami a szemed előtt lebeg. Ha az elmédből kiűzöd a félelmet, a felszabadult időt és energiát annak szenteled, amire születtél. Szabad vagy, ha nincs benned félelem.”
Vincze Angéla festészetét több dolog jellemzi: a könnyed nyitottság az élmények befogadására, a világban lévő szépségek felfedezése, sajátos dinamizmus, frissesség, a múló élmények megragadása, az időélmény és térélmény összekapcsolása, kiváló anyagérzék, kísérletező kedv, a fakturált és nyugodt felületek kontrasztjában rejlő kifejezési lehetőségek kiaknázása. A lehetőség és a valóság viszonyának feltárása.
A képeket befogadni tudó szemlélődő annyi lelki erőt, annyi magabiztos festeni tudást tapasztal, annyi emócióval gazdagodik, amennyit csak a legnemesebb műalkotások befogadása eredményeképp tárul a szem elé. Vince Angéla biztonságot, erőt ad, felment a kislelkűségből, megváltja a vele azonosulni tudót.

Meg­nyitó idő­pontja: 2016. Október 21. 17.00
Kiál­li­tás meg­te­kint­hető: 2016. November 22.

Nyitva tar­tás: Mindennap 8.00-20.00
Bejelentkezés alapján. Telefon: +36 1 4200334

1213 Budapest Kondor u. 29.
A Boráros térről Csepelre HÉV-vel a Szent Imre térig. Onnan 148-as busszal a Szarka utcáig, majd 3 perc séta a galériáig.